تبلیغات
لیـچـــــائـــی هــا - ..::طرز پخت میرزا قاسمی::..
لیـچـــــائـــی هــا
تمام سپاسمان ازان کسی است که به ما نیازی نداشت اما فراموشمان نکرد...
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


عالم مجازی هم محضر خداست...
یادت باشد خدا یک کاربر همیشه آنلاین اینجاست...
تک تک کلیک هایت را می بیند...
حواست را جمع کن...
شرمنده اش نشوی...

مدیر وبلاگ : جاوید آقاجانی
نظرسنجی
مطالب وبلاگ در چه سطحی قرار دارند؟











با سلام خدمت خوانندگان محترم

امروز براتون نحوه ی پخت میرزا قاسمی رو آماده کردم

مواد لازم:
بادنجان ۱ کیلو گرم
تخم مرغ ۴ عدد
گوجه فرنگی ۴ تا ۵ عدد
سیر ۶ تا ۷ حبه درشت
پیاز داغ ریز ۴ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه بمیزان لازم
روغن بمقدار لازم
طرز پخت: بادنجانها را پس از تمیز کردن با کارد سوراخ کرده روی شعله پخش کن روی حرارت ملایم کباب می کنیم تا مغز پخت شود . پوست آنرا جدا کرده و با ساطور آنرا نرم کرده کنار می گذاریم . سیر را خرد کرده یا له می کنیم و با روغن تفت می دهیم . بادنجانها را به آن اضافه کرده همچنین زرد چوبه , نمک و فلفل و آنرا با حرارت ملایم تفت می دهیم سپس در ظرف دیگر گوجه فرنگی پوست گرفته خرد شده را همراه با کمی روغن سرخ می کنیم و به آن اضافه می نماییم و می گذاریم با بادنجانها پخته شود . آنگاه در ظرف مناسبی روغن ریخته تخم مرغها را که با چنگال زده ایم می پزیم و با قاشق مرتب هم میزنیم تا تخم مرغ در ضمن پخته شدن خرد شود و ریز ریز گردد . به بادنجان و گوجه پخته اضافه نموده همچنین پیاز داغ را سپس همه را مخلوط نموده در ظرف می کشیم 


نظر یادتون نره
 برای اطلاعات بیشتر به وبسایت بالا مراجعه نمایید




نوع مطلب : آشپزی، عکس ها، 
برچسب ها :
          
جمعه 2 دی 1390





آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی

Online User
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت